Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl jų naudojimo. Skaityti daugiau: Pirkimo sąlygos ir taisyklės.

Parkeris Liliput (vario) F. Kaweco

Parkeris Liliput (vario) F. Kaweco

Kaweco yra išskitinės kokybės rašymo priemonių gamintojas. Jau daugiau nei šimtą metų gaminantis parkerius, turinti itin gausų pasirinkimą – tiek įvairių modelių, tiek spalvų. 

Kaweco Liliput rašiklis-parkeris vario spalvos. Liliput rašikliai yra mažiausi Kaweco asortimente. Didelio dydžio dangtelio išdėstymas sukuria mažą uždarų rašiklį, bet jį uždėjus ant rašiklio galo norint rašyti – staiga turi pilno ilgio atidarytą rašiklį, kuriuo labai patogu naudotis. Pradėtas gaminti dar 1910 metais, ir 2011 metais atnaujinta gamyba. 

Pagamintas iš vario, todėl su laiku keis spalvą – turėtų natūraliai patamsėti. Unikalus rašiklis

Naudojamas su trumpomis tarptautinio standarto kapsulėmis.


 

Norime pradėti nuo kelių variantų, kad Tu įvertintum ar Kaweco tiks ir tau. Kaweco renkasi stiprūs ir žinomi žmonės, Kaweco rašymo priemonių kainos ir kokybės santykis yra tiesiog nuostabus. 

Kaweco - kokybiški ir gero dizaino vokiški rašymo instrumentai nuo 1883 m. Unikalus jų aspektas yra aštuonkampės formos korpusas sutinkamas daugumoje Kaweco rašiklių serijų. 

Dydis: 10,5 cm

 

Plunksnos dydis: M.

 

  • Gamintojas: Kaweco
  • Prekės kodas: 10000831
  • Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
  • 84.50€
  • Be PVM: 69.83€

Žymos: parkeris