Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl jų naudojimo. Skaityti daugiau: Pirkimo sąlygos ir taisyklės.

Parkeris Skyline Sport (juodas) M. Kaweco

Parkeris Skyline Sport (juodas) M. Kaweco

Kaweco yra išskitinės kokybės rašymo priemonių gamintojas. Jau daugiau nei šimtą metų gaminantis parkerius, turinti itin gausų pasirinkimą – tiek įvairių modelių, tiek spalvų. 

“Skyline sport” Kaweco kolekcija atitinka originalų Kaweco aštuonkampį dizainą “mažas kišenėje, didelis rankoje”. Didelio dydžio dangtelio išdėstymas sukuria mažą uždarų rašiklį, bet jį uždėjus ant rašiklio galo norint rašyti – staiga turi pilno ilgio atidarytą rašiklį, kuriuo labai patogu naudotis. Uždarytas rašiklis yra tik 10,5 cm ilgio, o atidarytas jau 13,0 cm. 

Pagaminta iš tvirto, tačiau išskirtinau lengvo ABS / makrolono plastiko. 

Norime pradėti nuo kelių variantų, kad Tu įvertintum ar Kaweco tiks ir tau. Kaweco renkasi stiprūs ir žinomi žmonės, Kaweco rašymo priemonių kainos ir kokybės santykis yra tiesiog nuostabus. 

Kaweco - kokybiški ir gero dizaino vokiški rašymo instrumentai nuo 1883 m. Unikalus jų aspektas yra aštuonkampės formos korpusas sutinkamas daugumoje Kaweco rašiklių serijų. 

Dydis: 10,5 cm

Medžiaga: Plastikas. 

Plunksnos dydis: M.

 

  • Gamintojas: Kaweco
  • Prekės kodas: 10000766
  • Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
  • 22.00€
  • Be PVM: 18.18€

Žymos: parkeris