Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl jų naudojimo. Skaityti daugiau: Pirkimo sąlygos ir taisyklės.

Dėkingumo dienoraštis A5. Be datų. Šviesiai smėlinė. AGNĖ SIRGĖDAITĖ

Dėkingumo dienoraštis A5. Be datų. Šviesiai smėlinė. AGNĖ SIRGĖDAITĖ

“Tikiu, kad dėkingumo praktika gydo. Tikiu, kad dėkodami žmonės jaučiasi laimingi. Būk laimingas mano bičiuli.” – Tokiais žodžiai autorė pristato sukurtą “Dėkingumo dienoraštį”. 

Dėkingumo dienoraštis – tai nėra dar viena saviugdos knyga, kurios dėka tapsi visiškai nauju žmogumi. Šis dienoraštis - tai pokalbis su savimi. Kad prisimintum, jog laimė nėra pabėgusi į kalnus ar perplaukus vandenynus ilsisi po palme. Jos nereikia ieškoti išorėje. Ji jau gyvena tavyje. Ir kalba ji dėkingumo kalba. 

300 dėkingumo dienų, tiek šis dienoraštis kviečia Tave pasidalinti savo mintimis. Ši knyga skirta ne tik pasidalinti savo dėkingumu, bet ir apsižvalgyti aplinkui - mintys, jausmai ir emocijos, kurios gyvena Tavo viduje. 5 minutės per dieną - tiek, pasirodo užtenka, kad praktikuojant dėkingumą laimės pojūtis lankytų vis dažniau, kol galiausiai pasiliktų visam laikui.

Minimalistinio dizaino, puikiai tiks ir Jai ir Jam.

Dienoraštis be datų. Jei kelios dienos prabėgs be užrašyto žodžio - visada galėsi grįžti ten kur sustojai.

Nepamirškim mėnulio! Jei tiki. O galbūt, laikui bėgant patikėsi. Dienoraštyje palikta vietos svajojantiems per jaunatį ir kuriantiems per pilnatį. 

Dydis: Panašus į A5

Dydis: 15 x 21,5 cm

Kalba: Lietuvių

Kietas viršelis

  • Prekės kodas: 361998
  • Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
  • 21.90€
  • Be PVM: 18.10€

Žymos: darbo knyga